Executive Search 3.0
Finance | Human Resources | Sales | Management

Wat is Invenimus® 


Invenimus is een vervoeging van het Latijnse werkwoord "invenire" hetgeen zoveel betekent als "het vinden of aantreffen van iets of iemand waarnaar gezocht is". 

Veelal wordt de vervoeging "invenimus" gebruikt in combinatie met het woord "ancara". Met de uitdrukking "invenimus ancara" wordt dan ook bedoeld: "we hebben het geheim gevonden".

Wij van Invenimus® beschouwen het vinden van de juiste professional niet als een gevonden geheim, maar dat wij de juiste professional in ons netwerk hebben gevonden. 

Vandaar de naam Invenimus®.


Wie is Invenimus®


Thieu Hofkes, MBA LL.M

Thieu Hofkes, MBA LL.M

Eigenaar/Oprichter

Thieu Hofkes is de oprichter en eigenaar van Invenimus®. Door zijn jarenlange ervaring als (inter)nationaal HR Leader, Business Partner en Executive Recruiter, weet hij waarover het gaat bij de Search van professionals, maar ook vooral hoe het niet moet. Invenimus® is door hem opgericht om aan de toenemende vraag van cliënten te kunnen voldoen naar recruitment ondersteuning die daadwerkelijk een kandidaat kan voorstellen welke écht in het gevraagde profiel past. Helaas zijn er nog steeds vele CV schuivers. Daar bent u niet mee gebaat en zo weigeren wij te werken.


E-mailen
Bellen